Styrketræning i trænings maskiner

Rehabmobility tilbyder individuel daglig terapitræning med fokus på genvindelse af førlighed i hele kroppen, for mennesker i alle aldre med neurologiske sygdomme fx Parkinson, Sclerose, Gigt, eller efter traume fx hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser.
Rehab Mobility tilbyder træning i robotmaskiner fra Tyromotion, – som det eneste sted i Danmark.
Det er et sensibilitets- og robottræningssystem, hvor du tilbydes intensiv specialterapitræning for overekstremiteterne (fingre, hænder, arme og skuldre) og trænes gennem fire stationer (Amadeo, Diegeo (virtuel reality), Pablo, Myro.

Rehab Mobility tilbyder vægtaflastende gang- og løbetræning i den nyeste Alter G. maskine, hvor du kan følge din træning via et kamera og din vægtkompensering via en touch skærm, (med mulighed for at vægtreducere op til 80 % af din kropsvægt) for underekstremiteterne (hofte, ben og fødder).

Rehab Mobility er din sikre vej til et aktivt liv med øget livskvalitet, hvor målet er at genvinde din førlighed i hele kroppen: skuldre, arme, hænder og fingre, hofte, ben og fødder.

Rehab Mobility sætter fleksibilitet i højeste kurs da vi vægter at give dig den absolut bedst mulige tilgang til din træning, gennem at både booste og motivere, med fokus på at øge din livskvalitet – hvilket indebærer at vi fx tilbyder:
– at lave individuelle træningssessioner hvor der er mulighed for åbningstider i weekender og aftener.
– individuel træning i de 4 stationer, med mulighed for at træne sensibilitet og muskelstyrke specifikt i fingrer, hånd, arm og skuldre.
– hold/gruppetræning, hvor der er muligt at træne sammen med andre klienter i maskinerne,
– du behøver ikke henvisning fra din egen læge.