Sex & sensibilitets træning

Jeg har stor erfaring (både personlig, men ikke mindst fra andres beskrivelse) indenfor hjælpemidler; sex-legetøj, som hjælper med at få trænet både muskulatur og sensibilitet, samt på en sjov måde åbner op for samtaler omkring nydelse, og nye måder at eksperimentere – gerne sammen med sin partner på.

Min samarbejdspartners fx Else Olesen: https://elseo.dk/ tlf: 40 44 02 37, står gerne til rådighed; per telefon eller møder op i min klinik i Viborg.

 

Udtalelser fra en klient (kvinde i slut 20’erne) med en indkomplet rygmarvsskade efter en operation i lænden grundet en discus prolaps:

“Efter min rygmarvsskade har mit liv og min krop forandret sig. Da jeg tidligere fik fysioterapeutisk behandling hos Helena, kendte jeg til hendes positive tilgang til livet, og hvor dygtig hun er fagligt. Derfor opsøgte jeg hende instinktivt for sexual vejledning. Det har ændret mit syn på de begrænsninger min krop har efter skaden, og åbnet meget op for at se muligheder vores kroppe besidder, og inspireret mig til at genstarte mit sexuelle liv måske med mulighed for at det bliver bedre end nogensinde før. TAK, Helena!
Verden har brug for Helena! Hun gør stor forskel og især for os med rygmarvsskade ;o)”.