Godkendt til Fritvalgs ordningen; på basal- og avanceret niveau indenfor neurologi.

 

Hvis du har fået en GOP = genoptræningsplan, efter udskrivelse fra sygehus, er du velkommen til at kontakte Helena klinikken fysioterapeut, som er godkendt som behandler indenfor neurologi på basal- og avanceret niveau.
Rehab Mobility er et unikt koncept indenfor neurologisk rehabilitering, hvor fokus er på det hele menneske, hvor genoptræningsmålet er at styrke og booste dig i at blive selvstændig i din dagligdag, og herved øge din livskvalitet.

Rehab Mobility tilbyder individuel daglig terapitræning med fokus på genvindelse af førlighed i hele kroppen, for mennesker i alle aldre med neurologiske sygdomme fx Parkinson, Sclerose, gigt, eller efter traume, fx hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser.

Rehab Mobility tilbyder individuelle, specialdesignet genoptræningsforløb for personer med funktionsnedsættelser, gennem træning sammen med neurofysioterapeut Helena Rosenberg.

Rehab Mobility tilbyder træning i robotmaskiner fra Tyromotion, – som det eneste sted i Danmark.
Det er et sensiibilitets- og robottræningssystem, hvor du tilbydes intensiv specialterapitræning for overekstremiteterne (fingre, hænder, arme og skuldre) og trænes gennem fire stationer (Amadeo, Diegeo (virtuel reality), Pablo, Myro.

Rehab Mobility tilbyder vægtaflastende gang- og løbetræning i den nyeste Alter G. maskine, hvor du kan følge din træning via et kamera og din vægtkompensering via en touch skærm, (med mulighed for at vægtreducere op til 80 % af din kropsvægt) for underekstremiteterne (hofte, ben og fødder) og som er udstyret med liftsystem for nemmere adgang.

Rehab Mobility er din sikre vej til et aktivt liv med øget livskvalitet, hvor målet er at genvinde din førlighed i hele kroppen: skuldre, arme, hænder og fingre, hofte, ben og fødder.

Rehab Mobility sætter fleksibilitet i højeste kurs da vi vægter at give dig den absolut bedst mulige tilgang til din træning, gennem at både booste og motivere, med fokus på at øge din livskvalitet – hvilket indebærer at vi fx tilbyder:
– at lave individuelle træningssessioner hvor der er mulighed for åbningstider i weekender og aftener.
– individuel træning i de 4 stationer, med mulighed for at træne sensibilitet og muskelstyrke specifikt i fingrer, hånd, arm og skuldre.
– hold/gruppetræning, hvor der er muligt at træne sammen med andre klienter i maskinerne,
– du behøver ikke henvisning fra din egen læge.