Træningsforløb

Rehab Mobility er et unikt nystartet (okt 2019) koncept indenfor neurologisk rehabilitering, og hvor fokus er på det hele menneske, hvor genoptræningsmålet er at styrke og booste borgeren i at blive selvstændig i sin dagligdag, og herved øge borgerens livskvalitet.
Rehab Mobility tilbyder individuel daglig terapitræning med fokus på genvindelse af førlighed i hele kroppen, for mennesker med neurologiske sygdomme fx Parkinson, Sclerose, gigt, eller efter traume, fx hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser.
Rehab Mobility tilbyder individuelle, specialdesignet genoptræningsforløb for personer med funktionsnedsættelser, gennem træning sammen med neurofysioterapeut Helena Rosenberg.
Rehab Mobility tilbyder træning i robotmaskiner fra Tyromotion, – som det eneste sted i Danmark (i Norden). Det er et sensiibilitets- og robottræningssystem, hvor borgeren tilbydes intensiv specialterapitræning for overekstremiteterne (fingre, hænder, arme og skuldre) og trænes gennem fire stationer (Amadeo, Diegeo (virtuel reality), Pablo, og Myro.
Rehab Mobility tilbyder vægtaflastende gang- og løbetræning i den nyeste Alter G. maskine, hvor du kan følge din træning via et kamera og din vægtkompensering via en touch skærm, (med mulighed for at vægtreducere op til 80 % af din kropsvægt) for underekstremiteterne (hofte, ben og fødder) og som er udstyret med liftsystem for nemmere adgang.
Rehab Mobility er din sikre vej til et aktivt liv med øget livskvalitet, hvor målet er at genvinde din førlighed i hele kroppen, dvs. skuldre, arme, hænder og fingre, hofte, ben og fødder.