Bækkenbunds træning for mænd og kvinder

Ved inkontinens, rejsningsproblematikker eller nedsat sensibilitet og førlighed, er det mange forskellige hjælpemidler som vil kunne hjælpe dig.

Onaniprodukter til både kvinder og mænd, er selvfølgelig først og fremmest lavet til at give seksuel stimulering hos kvinden/manden for at opnå nydelse.

Men hvis du som kvinde/mand har en eller anden form for seksuel dysfunktion, kan det nogle gange være svært. Det kan være kvinder som ikke kan få orgasme eller mænd, der ikke kan få rejsning eller oplever, at de har svært ved at holde den. Det kan også være kvinden som har nedsat følelse i skeden, eller manden som har nedsat følelse i penis, og derfor har brug for mere stimuli. Eller til ham, der oplever, at udløsningen kan være forsinket, altså at han har svært ved at komme.

Onaniprodukter kan nogle gange hjælpe med de problemer, så du også kan få et velfungerende sexliv og glæde af onani på trods af dine udfordringer.

Jeg har selv maskiner til rådighed både til visning samt afprøvning i klinikken fx:

  • Satisfyer PRO 2 klitorisstimulering (til kvinder)
  • Satisfyer PRO G-punktsvibrator (til kvinder)
  • Ferticare (til mænd)

Jeg samarbejder med fx:

  • Else O. som er sygeplejerske, sexolog, psyko- og parterapeut. Hendes hjemmeside https://elseo.dk/ omkring bl.a. hjælpemidler og 6-legetøj. Se hendes katalog: https://elseo.dk/wp-content/uploads/2021/01/ElseOshop_varekatalog.pdf
  • Kimi Sand som er sexolog og tilbyder samtaler, (mobil 30510557)
  • Tanja Wurcel som er psykoterapeut og tilbyder samtaler (mobil 42491887)