• D. 3 juli 2020 blev vi som klinik godkendt som leverandør til fritvalgsordningen på balsal og avanceret niveau, hvilket indebærer at alle som bliver ud skrivet fra sygehuset med en GOP =  Genoptræningsplan, kan - hvis kommunen ikke kan tilbyde træning, senest 7 dage efter hjemkomst, frit vælge hvem de vil træne/blive behandlet hos.

Øget førlighed giver livskvalitet​ -

Nyt Rehabcenter i Ballerup genoptræner det hele menneske

​Politikkens Annoncetillæg i Sundhed & Helse fredag d.20.03.2020​

Små fremskridt giver livskvalitet.

Hos Rehabmobility handler det ikke kun om at komme op at gå eller at få en bedre motorik. Det handler først og fremmest om øget førlighed og selvstændighed, som giver livskvalitet i dagligdagen.​​

"Genoptræning handler ikke bare om langsigtede mål. Det handler også om at mærke succes i hverdagen. At blive bedre her og nu - til at tage tøj på, til at åbne en flaske, at håndtere kniv og gaffel og føle sig som et helt menneske. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe et tillidsfuldt, socialt og hjemligt træningsmiljø, hvor vores klienter både gennem deres individuelle skræddersyede træningsforløb sammen med holdtræning er garanteret hurtigere fremgang", siger Helena Rosenberg.

​​

Træningsforløbene skaber både netværk og sammenhold:

Rehabmobility hjælper mennesker med forskellige udfordringer og behov, gennem professionel neuro-rehabilitering. Det er både individuel daglig terapitræning samt holdtræning for mennesker med neurologiske sygdomme- som f.eks. hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, men også f.eks. Parkinson, Multible Sklerose, muskelsvind, gigt eller efter traume samt ortopædiske indgreb.

"Vi bygger individuelle træningsforløb op omkring holdtræning, hvor deltagerne kan motivere og booste hinanden. På den måde får de også et netværk og der skabes et sammenhold, hvor der er plads til refleksion, samtaler om livet og alle dens aspekter og ikke mindst social samvær", fortæller Helena.

Hurtig og sikker genoptræning:

Rehabmobility er den eneste klinik i Danmark, hvor en række moderne og specialiserede genoptrænings-faciliteter f.eks. Tyromotion og AlterG, er samlet på ét sted.​ Alle maskiner har specialdesignede computerspil, hvilket styrker motivationen hos klienten, gør træningen sjov og samtidigt et træningsintensiteten med mange repetitioner på kort tid stor, hvilket skal til for at opnå fremgang. Alle resultater og data gemmes og tilpasses individuelt efter hver træningssession. Gennem at styrke klienten i at blive mere selvstændig i sin dagligdag, og motivere til et mere aktivt liv oplever mange fremskridt, og føler succes og øget livskvalitet.

"Hos Rehabmobility lægger vi stor vægt på at kombinere og sammensætte flere timers daglig træning i Tyrosolution maskinerne - hvor fokus er på kvalitet i bevægelserne, hyppighed og den intensive dosis, med andre behandlingstiltag: såsom udspænding, vejrtrækning- og smidighedsøvelser/yoga, lymfetouch, Kaatsu m.m.", fortæller Helena. 

Læs  gerne videre, klik på billedet ved siden af for at læse artiklen.

Klik på billedet for at læse artiklen​...

Pressemeddelselse:

Nyt neurorehabiliteringstilbud hos Rehab Mobility, med specialdesignet genoptræning for personer med funktionsnedsættelser i OE: skuldre, arme, hænder og fingre.Det er mulighed for egenbetaling med fx klippekort.

Fra primo oktober 2019 tilbyder det nystiftede firma Rehab Mobility, individuelle neurorehabiliteringsforløb, hvor der gives mulighed for at genvinde førligheden gennem intensiv terapitræning for overekstremiteterne, indenfor den nyeste robotteknologi med robot-konceptet Tyrosolutionog for underekstremiteterne vægtaflastende gang- og løb i den nyeste Alter G. maskine, med loftlift for nemmere adgang.

Rehab Mobility tilbyder specialdesignet genoptræning for mennesker med neurologiske sygdomme, f.eks. parkinson, gigt og sclerose, og efter traumer f.eks. hjerne- og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser, med fokus på intensiv daglig genoptræning, fortæller stifteren neurofysioterapeut Helena Rosenberg.

Tyrosolution er et robot- og sensibilitetstræningskoncept, hvor det hele menneske er i centrum, og hvor genoptræningsmålet er at styrke borgeren i at blive selvstændig i sin dagligdag og herved øge borgerens livskvalitetet, som trænes individuelt gennem fire forskellige stationer (Amadeo, Diego, Pablo og Myro), fortæller neurofysioterapeut Helena Rosenberg.  Hun har erhvervet træningscertifikatet fra det østrigske firma, Tyromotion, der har udviklet robot-træningssystemet. Det er muligt at følge borgeres fremgang med genoptræningen specifikt. Alle maskiner har specialdesignede computerspil, (Diego har også virtuel reality), hvilket styrker motivationen hos borgeren og samtidigt øges træningsintensiteten med mange repetitioner, hvilket skal til for at opnå den ønskede effekt. Resultaterne gemmes og tilpasses individuelt efter hver træningssession.

Alter G. maskinen som er udstyret med liftsystem for nemmere adgang, er en vægtaflastende gang- og løbetræningsmaskine. Her kan borgeren på et touchscreen bl.a. se live video film IMENS de træner, f.eks. af deres gang, løb eller se hvordan de kompenserer/aflaster på hø- eller ve side, og hvor der er mulighed for at reducere borgerens vægt op til 80% af deres egen kropsvægt. Dette medvirker bl.a. til at reducere gener som smerter og ødemer, hvilket motiverer f.eks. borgere som lider af overvægt, eller med kroniske smerter til at træne. Det er muligt at følge borgeres fremgang med genoptræningen, da alt kan lagres på et usb-stik.​

Rehab Mobility er fra oktober 2019 en nyetableret neurorehabiliteringsklinik hos neurofysioterapeut Helena Rosenberg, www.rehabmobility.dk som tilbyder individuelle specialdesignet​ genoptræningsforløb for personer med funktionsnedsættelser.​ Hun har bl.a. speciel ekspertise med certificat fra det østrigske firma, Tyromotion, der har udviklet et robot- og sensibiliteringstræningssystem, hvor borgeren trænes individuelt gennem fire forskellige stationer (Amadeo, Diego - med virtuel reality, Pablo og Myro).

Rehab Mobility​ tilbyder individuel daglig terapitræning, hvor der gives mulighed for at genvinde førlighed for mennesker med neurologiske sygdomme f.eks. parkinson, sclerose, gigt eller efter traume; f.eks.  hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser.​

Rehab Mobility tilbyder intensiv specialterapitræning for overekstremiteterne (skuldre, arme, hænder og fingre), indenfor den nyeste robotteknologi med robot-konceptet Tyrosolution, og forunderekstremiteterne (hofte, ben og fødder) med vægtaflastende gang- og løbetræning i den nyeste Alter G. maskine, der er udstyret med et liftsystem for nemmere adgang.

Rehab Mobility har fokus på det hele menneske, og hvor genoptræningsmålet er at styrke borgeren i at blive selvstændig i sin dagligdag og herved øge borgerens livskvalitet. 

Tilbuddet hos Rehab Mobility giver også mulighed for forskellige samarbejdspartnere; fagkolleger, kommuner, forsikringsselskaber, læger, samt øvrige interesserede, i at komme og afprøve både robotmaskinerne fra Tyrosolution og Alter G.

Rehab Mobility holder fra februar 2020 til i lokaler i WTC Health Care Center Borupvang 3C, 1.sal, 2750 Ballerup, hvor der er gode adgangs- og parkeringsmuligheder samt handicaptoiletter.​ 

For mere information, eller for at booke en aftale, bedes du kontakte: neurofysioterapeut Helena Rosenberg 

på mail: helena@rehabmobility.dk eller mobil: 41 41 90 70.​​

​Mulighed for at træne i Mee Mover

Nu er det også mulighed for at træne hele kroppen i vores Mee Mover, ude som inde med hjælp af hometrainer.​

​Udfyld formularen og sammen kan vi få afklaret dine spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

Rehabmobility ApS

CVR: 40731997

​Adresse

Vilhelm Ehlerts Alle 8, 8800 Viborg

Kontakt

E-mail: helena@rehabmobility.dk

​Tlf.: 41 41 90 70