​Vi hjælper dig på rette vej efter en skade

Rehab Mobilitys formål er at hjælpe mennesker efter trauma eller sygdomsforløb, (fx erhvervet hjerneskade , rygmarvsskade, ortopædiske lidelser eller Parkinsson, Sclerose, Gigt m.fl.) videre i deres genoptræningsforløb.

Kender du nogen, eller kunne du selv tænke dig et anderledes genoptræningsforløb med hjælp af robotmaskiner som træningsmetode?

Vi hjælper dig med at finde motivationen, og igen få lyst til og kunne sætte nye mål, med henblik på at du igen får et aktivt liv. Det er essentielt at fokusere på dine styrker og ressourcer, frem for svagheder, for at booste motivationen og dermed udviklingen.

Fokus er altid på dine egne mål og tankegangen er: intet er umuligt. Drømme, ønsker og mål er en vigtig del af træningen fra første dag og igennem hele forløbet. Vores største mål er at øge livskvaliteten for vores klienter. Her kommer muligheden for et aktivt liv ind i billedet.

Træningen tilrettelægges efter dine ressourcer og mål. Der er ingen krav til fysisk niveau og det er muligt at tilrettelægge din træning med mig. 🌿

Hvis du har spørgsmål og/eller ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os:

​​

Din sikre vej til et aktivt liv med øget livskvalitet...​

Neurofysioterapeut

Helena Rosenberg

Mobil: 41 41 90 70

Mail: helena@rehabmobility.dk

​Udfyld formularen og sammen kan vi få afklaret dine spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

Rehabmobility ApS

CVR: 40731997

​Adresse

Vilhelm Ehlerts Alle 8, 8800 Viborg

Kontakt

E-mail: helena@rehabmobility.dk

​Tlf.: 41 41 90 70